Kasvualusta
Muokkaamme oljen sienten kasvualustalle sopivaksi, ymppäämme siihen sienirihmaston ja kasvualusta on valmis siirtymään idätyshuoneeseen ja ajallaan tuotantohuoneisiin. Käytön jälkeen kasvualusta palautuu takaisin luonnon kiertokulkuun kasvun raaka-aineeksi. Kasvualustamme ei sisällä mitään lisäaineita eikä kemiallisia torjunta-aineita.

Osterivinokas ja Kuningasvinokas ruokasienet
Tuoreita, maukkaita, aromikkaita ja  miellyttävän makuisia sieniä. Maukkaimmat markkinoilla olevista tuoresienistämme. Helppokäyttöisiä
sisältävät  paljon kuituja ja vitamiineja, vähärasvaisia aitoja  puhtaan luonnon tuotteita. 

Osterivinokas ja Kuningasvinokas sienilevite
Kuivatuista sienirouheista valmistettu juustopohjainen leivän päälle helposti levittyvä sienilevite jota voit käyttää kastike ja keittopohjana kuin voileipäkakun täytteenä, lihakääryleissä ym.

Osterivinokas ja Kuningasvinokasjauhe ja rouhe
Valmistamme kuivatuista osterivinokkaista ja kuningasvinokkaista sienijauhetta ja rouhetta. Nämä ovat myös monikäyttöisiä ja aromikkaita ruuanlaitossa. Makua antamaan voit käyttää osteri ja kuningasvinokas sienijauhetta ja rouhetta esim. keittoihin, muhennoksiin, laatikkoruokiin, patoihin, murekkeisiin, kastikkeisiin, munakkaisiin, sämpylöihin, suolaisiin muffinsseihin ,leivitykseen ja esim. suolaiseen lettutaikinaan makua antamaan ym. rouhetta voit käyttää myös pizzan ja piirakoiden täyteseoksessa, jauhe on mainio kinkun kuorrutukseen. 

Osterivinokas sienisuikale, suikaleena kuivattu sieni jota voi käyttää esim. vokkiruoassa, pizzoissa, padoissa, keitoissa ym. 

Osterivinokas sienikeittoainekset 
Sienipaikan pikaruokaa kahdelle, erittäin maukasta kevyttä ja ravitsevaa, sienikeitto valmistuu helposti ja nopeasti, kastikkeen teet nestettä vähentämällä. Ota mukaan retkille, matkoille, mökille, tuliaisiksi.

Kuivatuotteet ovat mainio lahja sekä tuliainen ja tuotteet toimitamme kätevästi myös postitoimituksella.

Osterivinokas suolattuna
Sopii käytettäväksi ruuanlaittoon liotuksen jälkeen metsäsienten tapaan  esim.  sienisalaatit.